Am ales facultatea de Zootehnie și Biotehnologii într-un moment de decisiv din viața mea, moment care mi-a conturat una dintre cele mai frumoase etape ale vieții, anii studenției. În clipa în care am decis să uremez această facultate știam doar atât: îmi doresc ceva care să îmbine utilul cu plăcutul, ceva care să îmi poată proiecta un viitor luminos și care să aducă beneficii celor din jur. Am considerat că acesta este locul cel mai potrivit pentru ca visul meu sa capete aripi. Și DA, am făcut cea mai bună alegere! În momentul de față nu mă pot vedea în alt loc, făcând altceva.

Fiecare materie are farmecul ei propriu, ceva care o face deosebită. În cadrul fiecărei discipline am găsit verigi de cunoștințe care îmbinate îmi formează lanțul de cunoștințe acumultae până acum. Am simțitit încă de la început dedicația și pasiunea profesorilor de aici.

Cel mai mult îmi place la acestă Universitate faptul că teoria se îmbină cu practica și asfel cunoștințele sunt foarte bine fixate. Evident, cele mai frumoase amintiri vor rămâne clipele petrecute alături de colegi. Totodată, vizitele de studiu în diferite locuri din țară vor constitui și ele amintiri de neuitat. Recomand să urmeze această Universitate tuturor tinerilor care își doresc să ocupe un loc de onoare în această societate, un loc de inginer.

Deoarece nivelul de cunoștințe nu are o limită superioară, doresc să îmi continui studiile tot în cadrul acestei Universități. România este țara care m-a format și mă formează, de aceea vreau ca tot România să fie și țara pe care o voi susține, străinătatea fiind doar o obțiune pentru un timp limitat.