Motivul principal pentru care m-am înscris la USAMV Cluj-Napoca a fost lista disciplinelor din planul de învățământ care mi-au stârnit curiozitatea și nu în ultimul rând campusul universității.

Nu am o materie preferată, deși anatomia, fiziologia animala/vegetală, biologia celulara/moleculara/generala, chimiile, microbiologia, culturile de celule și țesuturi, zoologia, toxicologia mi-au fost foarte dragi, fiind cursuri de la care am învățat că detaliile sunt importante și ca ele fac diferența. De la fiecare profesor am avut ce învăța, iar motivația a venit de la fiecare în parte prin pasiunea cu care își prezintă cursurile.

Prima amintire care mi-a rămas întipărită în minte a fost prima zi în care am intrat în campus, apoi în amfiteatul unde mi-am depus dosarul pentru admitere. Acolo am ramas uimită de primirea prietenoasă și de modul în care am fost sfătuită. Recomand USAMV Cluj-Napoca pentru cadrele didactice energice și prietenoase, pentru laboratoarele dotate și pentru o studenție intensă și memorabilă.

După terminarea studiilor doresc să continui studiile în domeniul biotehnologiilor, să excelez și să profesez în acest domeniu.

Elisabeta Balteș, an III,

Specializarea Biotehnologii Agricole